Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 06/06/15 21:03
Eulàlia❤️
hola!! Fa 3 dies que vaig anar a PortAventura de fi de curs, va ser molt guai!!😃 però... Una amiga meva anomenada Eulàlia, em va dir que li va prometre al seu germà petit que li donaria un peluix. No hi havien botigues(o bé, no les trobavam) vam veure una parada que hi havien peluixos, vam anar allà, la causa es que tenies que canastar a un forat que hi havia i li van dónar 3 oportunitats i les va fallar i asobre va gastar diners.
Li vaig dir si ho poguès fer jo perquè jo he jugat a bàsquet 4 anys. Em va dir que val i vaig fallar. Per culpa meva va gastar diners i asobre no va rebre canvi ,ni regal...res! És una estafa!! Ara diu que li tinc que dónar 4 euros per haber fallat les 3 canastes. De moment no li he dónat res, no parlem del tema ni res...però sempre pel whatszapp em diu" ei tu! Ja em pots dónar els 4 euros" es com si m'amanacés! I sinó li dóno, què pasarà?

Ajuda, que estic feta un embolic!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2015 16:37
Hola sensenom07!

Primer de tot hauries de parlarho en persona, ja que pel whatsapp no sabem si ho està dient de conya o de veritat.

Per tant, et convidem a que li preguntis si t'ho està dient de veritat o no.

I si et reclama aquests 4 euros de veritat, hauràs de valorar si és just o no dona'ls-hi. I prendre la teva decisió.

Esperem que això no alteri la vostra amistat!

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: