Logotip de Adolescents.cat
anoonim 2001
anoonim 2001
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 06/06/15 21:03
AJUDA!
Primer de tot, vull ser anònim siusplau!
L'altre dia em van explicar que un amic meu va al "psiquiàtra" i no el deixen estar sol a casa perquè li agafen depressions i a vegades es vol suicidar. Aixo m'ho a explicat un amic seu que ell li ha dit, jo també soc amic seu però encara no m'ho a dit. Si que es veritat que a vegades deia coses com "La vida es una merda perquè et passes tot el dia treballant" o coses així però mai m'hagues pensat que tenia pensaments suicides. La seva familia ja te cura d'aixo, crec que es pren unes pastilles. Però com amic seu em podrieu donar un consell per ajudar-l'ho, siusplau?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/07/2015 17:26
Hola Anoonim 2001!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per la confiança!

Si ell encara no t'ho ha volgut explicar, ho has de respectar, i no pots "delatar" a l'altre amic que t'ho ha explicat. De totes maneres, com ho saps, el millor que pots fer és estar al seu costat com fins ara, donar-li suport i ajuda sempre que t'ho demani, i estar atent per si necessita una ajuda que potser no és capaç de demanar.

Amb aquest escrit al consultori demostres que ets amic dels teus amics i et preocupes pel seu benestar. Enhorabona!

Una abraçada i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: