Logotip de Adolescents.cat
Andrea97
Andrea97
Any: 1997
Comarca: Baix Camp
Data: 06/06/15 10:07
retrobament
Holaa

D'aqui uns dies vec a un noi que era molt amic meu i quan era petita m'agradava molt i es va enterar. Ara ha passat el temps i ja no m'agrada però quedem i m'ha d'explicar alguna cosa i no se com comportar-me.

Gràcies!! M'agrada molt la vostra pàgina :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/07/2015 16:43
Hola Andrea97!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal! Moltes gràcies pels teus comentaris i per la confiança!

Fa dies que vas fer-nos la consulta i suposem que ja t'has retrobat amb aquest amic de la infantesa. Com va anar? Segur que millor del que t'esperaves. Nosaltres et recomanem per properes ocasions que et comportis amb naturalitat, tal com ets. Que t'agradés de petita no significa que t'agradi actualment, per tant no has de patir per res. Si ell et fa qualsevol comentari al respecte, pots contestar-li amb naturalitat i sense problemes! :)

Una abraçada i bon estiu bonica!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: