Logotip de Adolescents.cat
corazongdemelon
corazongdemelon
Any: 2002
Comarca: Selva
Data: 03/06/15 10:42
AJUDA!
l'altre dia el meu novio em va deixar, no se que fer per olvidar-lo, el torbo molt a faltar no puc estar sense ell i ell ja no vol estar amb mi.
no puc mes, necessito ajuda! com el puc oblidar?
em costa molt ara ni em mira, després de tot el que vaig fer per ell... jo sempre el saludo i ell ami no sembla que passi de mi i jo encara me l'estimo moltíssim
no puc mes adolescents em vull morir JA
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/07/2015 16:47
Hola bonica,

Entenem la teva situació, és molt dolorós quan trenquem una relació de parella. Sembla que ell, de moment, no vol mantenir cap contacte amb tu, així que ho hauràs de respectar (per molt mal que faci això).

Per oblidar-lo, hauràs de començar a posar distància. Primer distància física (evita'l tant com puguis!), però també distància virtual (deixa de seguir-lo a les xarxes socials, de mirar últimes connexions i de controlar el que penja al mur). Sabem que és difícil, però com menys coses sàpigues d'ell, més fàcil et serà començar a passar pàgina.

Una abraçada molt forta!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: