Logotip de Adolescents.cat
Nena1120
Nena1120
Any: 1998
Comarca: Alt Urgell
Data: 02/06/15 22:26
No se que fer
Abans parlava molt amb un noi que es diu jordi i bueno encara no se si hem va arribar a agradar pero el cas es que magraava moltissim parlar am ell i bueno el ens vem enfaar per raons amb les que ell tenia molts motius per enfaarse am mi i jo amb ell i ara jo ja lhe oblidat completament osigi ara parlar am ell ja no hi ha ganes i mhes bastamt indierent i ara ell em ve dienme que em perdona per tot i que no em vol perdre pero jo ja no vui mentens osigi que no jo ja no li trobo allo que abans si que veia en ell i de vritat que estic confusa nose que fer
espero una resposta gracieeeees
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/06/2015 15:04
Hola bonica!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

El que et passa és més comú del que creus. Quan algú s'aparta de la nostra vida, el trobem molt a faltar i ens sembla que viure sense aquesta persona serà molt difícil. Però només el temps ens demostra què ens aportava cada persona. Pel que expliques, tu no el trobes a faltar, per tant, et demanarem que siguis sincera amb ell sobre la teva situació. Així segur que evitareu que algun dels dos acabi fent-se mal, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: