Logotip de Adolescents.cat
MarinaGA98
MarinaGA98
Any: 1998
Comarca: Bages
Data: 01/06/15 20:00
No se que fer! :(
Hola! M'agradaria ser anonima siuplau!
Doncs fa un temps que parlo molt amb un noi (fins i tot comberces pujafetes de to) que conec desde fa molt i ell m'ha ajudat molt a passar una ruptura que he tingut fa algun temps i desde que parlavem m'he donat conte que m'estic penjant d'ell i fa cosa d'uns dies que m'estic fent pesadeta i fa uns dies ha explotat i ens hem enfadat i no ser que fer per poder tornar a tinguer la amistat que teniem! Ajuda siuplau!
Petons adolescents!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:34
Hola MarinaGA98!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs primer de tot dir-te que és positiu que t`'hagis adonat de que has tirat molt de la corda. Potser a vegades forcem situacions que han d'anar sorgint per elles soles.

Deixa que s'oxigeni tot el tema , allunyat durant uns dies i veuràs si s'ha solucionat.

Cal aprendre a no forçar, no insistir i ser pacient! Centra't en les teves coses, hi ha altres coses ala vida i no les pots oblidar!!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: