Logotip de Adolescents.cat
An*nim
An*nim
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 01/06/15 19:12
Plorar
Hola, soc una noia de 15 anys i sempre he sigut molt sensible i diuen que ploro per tot. Es dolent plorar? Com puc canviar-ho? Suposo que aixo te a veire en que tinc l autoestima molt baixa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:29
Hola EM2arb!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

No! plorar no és dolent! Tothom plora! Hi ha gent que plora més fàcilment que altres, però és natural plorar.

Ara, si tu sents que plores perquè moltes coses t'aclaparen, potser pots anar veient i aprenent noves maneres de afrontar-ho. Tot i que automàticament ploris, també observar què més pots fer o si hi ha noves maneres de veure les coses. A vegades la realitat no és tan dura com nosaltres la veiem. Compartir el que ens passa amb alguna persona motles vegades ens ajuda a treure importància a allò que ens afecta!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: