Logotip de Adolescents.cat
KissestotheMoon
KissestotheMoon
Any: 1993
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/06/15 18:38
i suposo que mentir està bé quan dibuixa un somriure (?)
Hola, adolescents! :)

Gràcies per obrir la consulta, ara us explico el meu problema:

Mireu, hi ha una amiga meva, que està per un noi, i l'altre dia aquest noi no em parava de mirar, pero jo no li vaig dir res a ella.
Llavors ella em va ''pillar'' mirant a aquest noi, pero no m'arada ni res, i em diu: que passa, a qui mires? i a mi s'em va escapar dir: res, res que t'estava mirant ell a tu..
i ella es posar molt contenta i ara sempre es pensa que la mira, i clar jo em sento molt malament per ella, pero si li dic s'enfadara o es posarà molt trista...
Que faig?


Moltissimes gràcies!!!

-KTM
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:26
Hola kisstothemoon!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Bé, el que vas fer va ser protegir la teva amiga! no hi havía mala intenció...Potser no cal donar més importància al tema...si la mira o no la mira ho dirà la realitat i ell mateix!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: