Logotip de Adolescents.cat
Pastoreta
Pastoreta
Any: 1999
Comarca: Segarra
Data: 31/05/15 22:34
Que puc fer?
Hola, sóc una noia de 15 anys per complir els 16. Encara no m'ha vingut per primera vegada la regla, però no vull anar al metge. Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 19:01
Hola Pastoreta,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Al consultori de sexualitat segurament t'assessoraran millor, però nosaltres et direm que la regla sol aparèixer entre els 12 i els 16 anys, a vegades fins als 18 anys no apareix i és completament normal.

Així que no pateixis, segueix les revisions amb el pediatre i si et preocupa el tema, aprofita i pregunta-li (estan acostumats a aquest tipus de consultes! és el seu dia a dia)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: