Logotip de Adolescents.cat
Unicornmeu♥
Unicornmeu♥
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 31/05/15 17:41
anorèxia
Hola Adolescents!
M'heu de ajudar, estic super preocupada. Va sobre l'anorèxia però no sóc jo qui la té, sinó la meva germana (19).
Es va començar a aprimar deu fer uns 3 mesos, la meva altra germana (18) i la meva mare que pot ser perquè se'n va haver d'anar a estudiar a Madrit i es queixava molt que no li agradava gaire el menjar que li feien i va començar a menjar menys i molts dies, numés una amanideta o algo així. També, ja fa temps que té nòvio i jo penso que per sentir-se més guapa amb ell va començar a anar al gimnàs i a fer molt esport de cop.
Ja fa 1 mes i mig o així, cada cop que venia estava més prima i la meva mare li deia però ella s'enfadava. Ara, ha tornat definitivament i estar MOLT prima. La meva germana ha parlat amb el seu nòvio per fer-li veure però no sé què fer. És molt testaruda. Si us plau, necessito parar-li els peus!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 17:53
Hola bonica,

Ostres! Entenem perfectament la teva preocupació. Però hauràs de parlar amb els teus pares. Són ells els que han de responsabilitzar-se de la situació. Explica'ls que et preocupa la teva germana i que creus que potser pot tenir algun problema amb l'alimentació. Llavors ja veuràs que ells prendran les regnes de les situació i començaran a actuar. Confia en ells, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: