Logotip de Adolescents.cat
Alexm
Alexm
Any: 1999
Comarca: Cerdanya
Data: 31/05/15 17:13
Aquet amor és posible?
Hola, des de que va començar el curs vaig conèixer a un noi que bueno sincerament hem parlat poquisims cops, potser nomes per comentar algo sobre els deures i així.
Potser estic boja pero fa un temps que penso que ell i jo estem destinats, potser es molt raro pero hi han moltisimes casualitats entre nosaltres, a mes a mes de que sento algo dins meu que mai he sentit, com si ell estigues fet per mi. Ens mirem molt, gairebe sempre dona la casualitat de que quan el miro m'esta mirant o al reves.
També fem un treball junts amb altres amics pero es casualitat que anem junts sense habernos parlat, també ens han asegut la major part del curs junts a clase, tenim totes les clases junts incloint la optativa.
De vegades penso que li agrado per aixo cap dels dos ens parlem perque ens dona vergonya, pero d'altres vegades penso que soc tonta fentme ilusions i que no em parla perque no vol o no ho se sincerament.
La cosa es aquesta, masses casualitats ( hi han mes ) i algo que neix poc a poc dins meu.
No se que fer, com parlar amb ell, si aixo es una paranoia meva.
Necesito moltisima ajuda siusplau!!
Gracies ;)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 17:50
Hola!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Nosaltres no podem saber si aquestes casualitats són una "senyal" que li agrades o són simplement això: casualitats.

Pots intentar acostar-te a ell, tirar-li alguna indirecte o observar com es comporta amb tu... potser et dóna algunes pistes de què sent ell. Però recorda, no ho sabràs fins que hi parlis!

Per tant, si tu tens ganes de comprovar-ho, t'hauràs d'arriscar! Així sabràs si aquesta història que està naixent és recíproca, o bé si potser hauràs de començar a oblidar-lo.

Una abraçada bonica!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: