Logotip de Adolescents.cat
mahdi brazi
mahdi brazi
Any: 1992
Comarca: Baix Empordà
Data: 30/05/15 17:19
que faig... jo l'estimo
el dia 28 jo li nava a demanar per sortir a una nena que fa 4 messos que estimo i sempre ens agafavem de la mà ens abraçavem osea anavem de bon rollo. pero a la festa que hi havia quan jo anava a demanar-li per sortir un nen em va preguntar on anava i a mi se'm va escapar q li enava a demanar a aquella nena per sortir i ell per fotrem li va anar a demanar primer i ella no va saber que fe i va dir que si pero ella se que m'estima i jo a ella pero quan els veig junts em venen ganes de tirar-me per un pont... que faig si jo igualment l'estimo i la seguire estiman't estic boig per ella xq es el millor que m'ha passat a la mva vida CONTESTA PLIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSS
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:34
Hola!

Carai quina situació!
Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Sembla que aquest noi s'ha interposat en la vostra relació, no? Però aquesta noia ha acceptat la seva proposta, així que l'únic que pots fer és acceptar aquesta nova relació. Si vols, pots parlar amb ella i explicar-li la teva versió, així ella tindrà informació per poder decidir què fer.

Però recorda, ella ha pres una decisió. No sabem què passarà en un futur, però li hauràs de respectar, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: