Logotip de Adolescents.cat
icolldecarrera
icolldecarrera
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 30/05/15 13:15
amics o no??
ola, tinc 15 anys i soc noia.
el que em passa es que tinc amics, i nose ven be si la meva millor amiga es la meva millor amiga, perquè amb els amics que tenim amb comu, dons que si jo no hi sigues, dons ningu em trobaria a faltar, en canvi si algu d'ells no i es, jo si que els trobo a faltar.
A mes ella fuma i alguns dels nostres amics també, pro jo no, i si estic allà amb ells em sento mol desplaçada i si continuo amb ells, acabaré fumant i no vull, pero la majoria ja portem 3 anys junts com amics, i ni a que mes,no em vull separar dells, a mes, no son les mateixes amigues que les de la clase, que tabe em cauen be, sobretot dos. I nomes els puc veure al cap de semana.

però que puc fer? que puc fer per no ser la mosca morta del grup, que es digui?

mercii!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:38
Hola icolldecarrer!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et diria que si no hi estàs còmode intenta també buscar-te nova gent! Sumar gent a la vida sempre és molt important!!!

Si vols segueix anat amb ells de tan en tan i no has de patir per lo de fumar, si no vols, dius que no! hi ha gent per tot en aquest món i ho hem de respectar, els altres ens han d'acceptar tal com som . així que sio no vols fumar, dius que moltes gràcies però que tu no vols fumar!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: