Logotip de Adolescents.cat
olii
olii
Any: 1997
Comarca: Baix Llobregat
Data: 30/05/15 12:18
Mai m'estiman
Hola:)
Jo vaig coneixer a un noi, vem quedar un dia i ens vem liar, ell m'agradava molt, però em va explicar que havia tallat amb la seva ex feia poc. Jo vaig creure que jo li agradava per totes les coses que em deia. I ara sé, després que deixes de parlarme que ha tornat amb la seva ex. No puc deixar de plorar, he sigut només una cosa per oblidar i ara que han tornat, jo ja no existeixo. Sóc una pringada. Mai li agrado a ningú i cuan em pasa algo aixi em faig moltes ilusions i després quan pasan de mi un altre cop ho paso fatal.
Estic farta d'estar sola...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:34
oliii! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no ets una pringada ni res de tot això!! Has de frenar de dir-te aquestes coses atu amteixa.

Ara el que si et recomano és lo de les il.lusions, cal ser prudent quan iniciem una relació, no podem tirant-s'hi sense cap paracaigudes!

Tingués apciencia i aprèn a estar sola...estant sol un es coneix molt i té temps de fer molts projectes1 No és tan negatiu...a més, les parelles van i venen, l'amor etern és molt de les pelis de disney, per tant, d'estar sols n'hem d'aprendre.

ENDAVANT

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: