Logotip de Adolescents.cat
infinit_2002
infinit_2002
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 30/05/15 11:45
Es normal o sóc estranya?
Hola.

Tinc 13 anys i encara no he tingut novii ni parella, i tinc amigues que si que n'han tingut fins i tot san fet petons a la boca. Algunes fins i tot han durat mesos. Però jo no, i tinc por que ningú, m'arribi a estimar tal i com sóc. I si al final acabo sola? I si no tinc cap relació? No ser que fer perquè elles a vegades parlant dels noviis i de amor i com jo mai ne tingut no puc dir res. A més algunes de les meves amigues són molt llençades en aquest tema però jo, personalment, sóc una mica tímida. Que puc fer?? Sóc estranya??

Ajuda sisplau!!! Gracies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:30
Hola infibnit_2002!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs a vegades ens poden assar pensaments d'aquests pel cap, però només són ensaments, els pensaments no són la realitat!! Confia en tu i en la vida!! En que si tu vas disfrutant del dia a dia, i creixent, un va trobant les respostes i va aprenent a ser valent!

Anar-se llençant poc a poc si un vol aconseguir resultats. Uns van m´çes ràpid que altres , però si vas fent el que et proposes, ho aconseguiràs.

Paciència i endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: