Logotip de Adolescents.cat
anonima1001
anonima1001
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 29/05/15 23:49
cuernos.. URGENT
Necessito ajuda siusplau, mira. Jo tenia novio, portavem 4 mesos i en una festa ell es va emborratxar i es va liar amb 2 ties. El vaig deixar, obviament estaba enamoradissima i ho vaig passar fatal, ell es va currar que tornessim, em va demanar perdó, em va escriure cartes i moltes coses. El dia que "feiem" 5 mesos (no estavem junts) vam quedar i caasi que tornem, però vam decidir deixar un minitemps més. Resulta que em vaig enterar que desde que vam tallar fins a dia d'avui s'ha liat amb 4 més i se n'ha tirat a 1. Jo ho he passat fatal, i segueixo destrossada, pero estic millor. Ara ell s'arrepenteix de tot el que ha fet, diu que segueix enamorada de mi i que faria tot el posible per a que tornessim, també els seus amics em diuen que porta nits plorant per ràbia de no aver fet les coses bé. Aquí ve el dubte, que farieu? Donarie-ho una altra oportunitat i començàrieu de zero? Us arriesgarieu? Nose que fer, segueixo enamoradissima, pero tambe m'ha fet molt mal. És urgent la veritat, ajuuda'm i moltes gràcies!!
Petonets!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:25
Hola anònima1001!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no se què dir-te , això ho has de decidir tu...La clau està en : sents que tens prous motius per confiar en que no et tornarà a decepcionar? és el que fa més por...

Entenc que necessites un bon paracaigudes perquè no et tornis a estampar. I és naturalq eu estiguis molt enfadada, potser si que ja en tens prou d'aquest color!

Pren tu al decisió, pensa que en l'amor no tit és romanticisme, hi hem de posar cap i sobretot límtis i respecte!

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: