Logotip de Adolescents.cat
brnllfl
brnllfl
Any: 1999
Comarca: Menorca
Data: 29/05/15 18:44
no entenc les noies.
Doncs mira, d'entrada gràcies per la feina que feu per donar-nos consell a tots nosaltre, per uan altre banda, la consulta que volia fer, era la de si és normal que una noia amb la qual parlo (i n'estic enamorat) és normal que un dia parlem com si no hi hagués res més a fer, i d'altres sudi, literalment dos dies. Jo es que al final ja no se que fer. si deixau correr si seguir inssitint o que.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:20
Hola brnllfl!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs a vegades hi ha persoens que es mostren ambivalents davant l'amor, les relacions...Si a tu et molesta li pots demanar que no ho comprens...i , o li pots dir que estàs una mica desorientat i que et dóna la sensació que un dia esteu de molt bon rotllo i l'altre amb indiferència...

No se potser ella té un altre punt de vista. Aclarir les coses funciona1

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: