Logotip de Adolescents.cat
Anna
Anna
Any: 1998
Comarca: Vallès Oriental
Data: 29/05/15 17:37
És possible canvi de professor?
Bona tarda!
No sé si és ell lloc adequat per aquesta pregunta, però resulta que he estat buscant informació per internet i no he trobat res que respongués els meus dubtes.
La pregunta és: donat un seguit de situacions, seria possible demanar canvi de professor? En cas que fos que sí, qui ho pot decidir?
Perquè us feu una idea de la situació:
Estic fent 2n de batxillerat a un centre de Cardedeu i tinc un parell de companyes de classe que els cau malament un professor per qüestions personals. El professor fa, en realitat, molt bé la seva feina i és una gran persona; però per motius personals estan fent el possible per boicotejar-lo. El cas és que al director també li cau malament aquest professor i està aprofitant la situació per ferir-lo. Les alumnes han demanat un canvi de professor i direcció no ha dubtat en permetre'ls fer l'examen amb un altre professor del mateix departament d'història. Val a dir que una de les alumnes és una "mimada" del sistema...
Personalment, crec que si hagués estat un altre el que hagués demanat el canvi d'un professor això no hauria estat viable. Però clar, és la nena estimada i a més la situació afavoreix a dirreció en fer-li una "putada" al professor que els cau malament. Realment és això legal? Pot un director decidir un canvi de professor per dues persones d'una matèria? No hi ha d'intervenir algú de càrrec superior?
Què recomanarieu fer en el cas que tinguis algun problema amb un professor? Parlar amb ell? Amb direcció? Què és millor fer en aquests casos?
Sé que potser no en sabeu res de tot això, de totes formes moltíssimes gràcies per l'atenció i el gran servei.
Bon cap de setmana!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:17
Hola Anna! Sóc l'ELi Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs segur que hi ha algun lloc on queixar-vos per aquest tema. Potser podeu parlar amb altres professors del centre, o amb algun pedagòg o psicòleg, i que us informin de on us podeu queixar.

Sempre podeu trucar al 012 que potser per aquests temes és on us poden assessorar d'on fer la queixa.
Però jo intentaria començar per la pròpia escola, o escriure una carta reclamant i expressant el vostre punt de vista i com d'injust ho sentiu, o recollir firmes recolzant al professor, etc..

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: