Logotip de Adolescents.cat
Sergi
Sergi
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 28/05/15 21:36
Reacció al sortir amb una noia
Fa un parell de dies que una noia i jo hem començat a sortir. Ens coneixem des de fa uns anys i sempre hi havia amor en el sentit d'amistat. Un cop ha sorgit l'amor vertader hem decidit començar a sortir junts. Els primers dies estàvem molt bé, amb els típics nervis de la parella. El cas es que ella va vomitar a causa dels nervis que tenia al cos en pensar en la nostra relació. M'ha va dir i em deia que estava bé i no estava malalta. Al cap d'un parell de dies a mi em va passar el mateix. Pensava en ella i tenia uns nervis i acabava vomitant. Es normal vomitar de nervis? Estem molt feliços junts i no estem malalts, però creiem que no es normal vomitar.

Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 14:01
Hola Sergi!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs l'ansietat pot manifestar-se de moltes maneres, i els vòmits poden ser fruit de l'ansietat. Anirà marxant! Tampoc cal fer res per forçar-ho ni cal que us hi encaparreu! El que si que convé és que disfruteu de la relació, qeu ja que heu pres la decisió comenceu a disfrutar d'estar junts, de tenir els vostres moments per separat amb els vostres amics i que us aneu trobant.

Aneu fent a poc a poc, seguiu cuidant la vostra vida, aficions , responsabilitats, gent...i a poc a oc anireu construint la relació i us hi anireu sentint còmodes!

endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: