Logotip de Adolescents.cat
nena11
nena11
Any: 2000
Comarca: Osona
Data: 28/05/15 19:07
Més que germanes.... desconegudes.
Hola! Tinc un problema i fa setmanes que m'afecta.No és res d'amor, però necesitaria que m'ajudessiu.

El cas, tinc una germana de 19 anys, i últimament ho paga tot am mi. Direu es típic de germanes, però sé el què és típic, aixó no ho és. U´ltimament es com si em tingues enveja, s'em rebota molt, m'amanaça amb tot, i marrba a pegar i tot. Els meus pares també noten que està rara. contesta molt, ella sempre ha sgut aixi, però jo i ella manteniem una bona relacó, ella m'exlicava coses, i jo n'hi explicava però ara, tot fa molt fàstc. Arrbo a casa dic hola ja em salta dient que t'en vagis o simplement em vacila molt. N'estic faritsima, encara que tingui 4 anys menys que ella (15) no té perque faltar-me el respecte. I veig a venir que explotaré, i dire coses que no toquen... Siusplau contesteu, no se que fer.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:59
Hola nena11!

Sóc l'ELi AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs tens raó, no t'ha de faltar el respecte. Diga-li clara ella com et fa sentir que et tracti aixi i que et preocupa la relació que teniu.

Parleu tmabé tota la família, els teus pares us hauran d'ajudar a posar ordre, parlant conjuntament tots 4 per resoldre la situació!

Endavant

ELI Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: