Logotip de Adolescents.cat
anonima7
anonima7
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 28/05/15 16:30
M'està fent un cacau mental
Hola, hi ha un noi que fa molt temps que ens coneixem. El primer any que ens vam conèixer ell ja em va dir que li agradava, però vam seguir sent amics fins aquest any passat que doncs tornavem a parlar i m'agradava i va passar. Fins aqui tot be, després no se perquè va passar de mi pero sempre a temporades em tornava a parlar, i si em preguntava si ja tenia algun altre rollet i li deia que si jo notava que li molestava. Fa poc tornem a parlar i ell no fa molt em va dir que es tornaria a liar am mi, jo li vaig dir que no. Ell ja no m'agrada com abans, però una mica crec que si. Que faig?Li agrado però no s'atreveix a dir-m'ho?El millor seria parlar les coses?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:56
Hola!

Potser cal aclarir què espera de la vostra relació. Si vol un lio, un a relació, si es vil mlicar més...

Entenc que no t'agradi que desaparegui i aparegui a la teva vida....segurament sent alguna cosa per tu però no ho està cuidant. Les relacions a mitges són molt incomplertes i acaben generant inestabilitat i malestar.

Hauràs de parlar amb ell i valorar si et convé...

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: