Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 28/05/15 15:37
És normal que no t'envii ningún cor al whatszapp?
holaaa!! Fa temps em vaig baralllar amb una amiga però ara ja ens hem perdonat. Sempre l'obro jo pel whatszapp, es molt maja amb mi i tal...el problema p, són dos:
1- No em fa ninguna pregunta, sempre trec el tema de conversa jo
2-No m'envia ningun cor d'amistat,és normal?

Nose què fer... Es supermaja amb mi, a cara a cara no em parla, desde el dia que vam parlar. He notat moltes diferències: la seva actitud, abans la seva meja era una anomenada Laia, segons ella l'estimava més que els seus pares. Ara diu que la seva meja es la Sofia.
Abans estava coladíssima pel One Direction i ara ja no li agraden.
Pel que m'explica, la noto molt canviada.

Resumin... Què faig perquè es relacioni amb mi?! Ajuda, gràcies!!

Per sert! M'encanta adolescents.cat, continueu aixì equip, cada dia el miro. Un dia vaig arribar a casa a las 5h de la nit i aun aixì vaig mirar adolescents. Jejeej😘😘
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:52
Hola Sensenom07!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs potser esteu en un diferent camí en aquest matí, a vegades les persones seguim un mateix camí i després ens desviem, canviem com a persones i anem identificant-nos en una altra manera de fer. Tot i això no vol dir que hagim d'abandonar a la nostra gent.

Pots parlar amb ella de com et sents i de que la notes canviada. Si creus que no ha acceptat les teves disculpes, hauras de valorar si cal seguir pendent d'aquesta amistat. Se que és dur, però necessitem gent que ens valori i ens estimi bé al nostra costat!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: