Logotip de Adolescents.cat

Any: 2015
Comarca: Alt Camp
Data: 28/05/15 12:00
per la kakbesha i la seva consulta: consulta (1/2).. 1-5-15
Hola! Primer de tot volia dir.. que he fet algunes consultes a l'apartat de psicologia i alimentació i no m'heu contestat i això em fa pensar si és culpa meva?
Segon de tot és que he llegit una consulta: consulta (1/2).. 1-5-15 i la segona part també, i he de dir que em sento molt identificada amb ella amb moltíssimes coses que m'han passat a la vida.. lo de descarregar la meva ràbia als meus pares, lo del bullyng... lo de sentir-me malament pel meu cos, també tinc molta ansietat quan he de parlar amb persones.. els 4 anys de la eso van ser un infern per mi, i penso si tot és culpa meva.
També li volia dir a ella que jo vaig amb una psicòloga i que va molt bé, no sé jo parlo per mi, sento que li puc explicar amb ella i em sento com més segura, però també he de dir que els resultats es noten molt a poc a poc i que et preguntes molts cops: milloro? i que jo personalment tot i anant a un psicòleg em sento la majoria de dies una merda, però que l'animo a anar a un psicòleg. Jo vaig tenir l'oportunitat als 12 anys i la vaig cagar deixant quan no havia acabat.
Si aquesta noia vol es pot posar en contacte amb mi a través del meu blog:

senseeepresses.blogspot.com
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:21
Hola!

Moltes gràcies per escriure'ns i oferir el teu cop de mà!

Doncs també t'agraïm la confiança en seguir escrivint tot i que a vegades no podem contestar en inmediat com voldriem.

Ets una valenta! fent teràpia i afrontant totes aquestes situacions! És així com un es fa valent i satisfet de sí mateix!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: