Logotip de Adolescents.cat
Patata
Patata
Any: 2001
Comarca: Selva
Data: 28/05/15 10:19
Masturbació excessiva
La majoria de persones es vicien als videojocs, a les series, a l'alcohol, a les drogues,...el meu vici es completament diferent, soc una viciada a la masturbació. Es com una mania, intentes parar, pero es impossible. No se que fer, em masturbo no només amb els meus dits sinó que també ho faig amb material escolar (Bolis, tipex, regles, un dia fins i tot amb el cable de l'ordinador) i això em produeix més plaer que tenir sexe amb el meu novio. No sé que fer, tinc els genitals dolorits, camino amb les cames obertes, fa temps que no puc tenir relacions sexuals per el dolor que sento després de masturbar-me. També em masturbo sempre que puc, a la classe disimuladament, a casa, al cine, als restaurants me'n vaig al lababo per poder fer-ho... Necessito ajuda? Perque no puc parar, es un vici.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:18
Hola patata!

Sócl'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs quan una situació ens interfereix tan a la vida diaria sí, necessites ajuda. T'aconsello que escriguis al consultori de sexualitat per a què t'aconsellin adequadament i puguis disfrutar de la resta de coses i plaers de la vida.

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: