Logotip de Adolescents.cat
Noia
Noia
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 27/05/15 21:05
injusticia

Bones,
Sóc una alumna de l'INS la Garrotxa, d'Olot i avui ha passat una cosa a l'institut que m'agradaria explicar.

A l'hora del pati sempre estem un grup d'unes 15 persones al racó, que son unes escales exteriors de dins l'institut.
Doncs avui estavem tan tranquils com sempre allà fins que hem vist un policia mirant-nos fixament des d'un parc que hi ha al davant. Quan portava ja una estona allà fixe, hem començat a cantar cançons, sense anar en contra seva.
S'estaven parlan amb walkie-talkie amb un altre policia fins que ha vingut i s'ha emportat a un noi i una noia. Els han agafat a ells dos pel sol fet de portar cresta! I us ho puc assegurar, perquè una amiga ha parlat amb el policia i aquest l'hi ha dit que la cresta es un tret característic de les persones que busquen baralles i que ells són els que ens han incitat a fer tot allo (simplement cantàvem). La qual cosa, els han posat una multa a cada un per haver insultat al policia.

Us demano que aquesta història volti, compartiu-la, que es facin saber les injustícies que hi ha pel fet de l'estil propi. LES APARIÈNCIES ENGANYEN!

Es pensen que ens poden atacar fàcilment als adolescents, però units els podem vèncer. A posar tots el gra de sorra!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:26
Hola Noia!

Sóc l'Eli Aulet. sicòloga d'Interpersonal.

Doncs, carai! haureu d'averiguar si hi ha hagut alguna prova més, perquè emportar-se a algu sensse raó és molt greu. Potser elq eu cantaveu era una ofensa? potser hi ha alguna prova que no sabeu o no teniu coneixement de que és un delicte i us n'haurien d'informar?

Intenteu averiguar què ha passat i si podeu tenir respostes. Parleu amb els professors, aj que en horari escolar i emportar-se a algu de l'escola és un fet destacat.

Sort!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: