Logotip de Adolescents.cat
Geclare
Geclare
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 27/05/15 19:29
Que haig de fer?
Bona tarda
Tinc un problema; una amiga meva desde fa un parell d'anys que té problemes amb la seva mare, ja que la tracta molt malament i la tracta fatal. Ella ho passa fatal, i no m'agrada veure-la trista i aixafada. El cas es que fa dos dies que ella i la seva mare van tindre una conversa molt "heavy", em va explicar que mai l'havia vist així d'enfadada, li va trencar el móvil, i després de lo enfadada i nerviosa que estaba es va autolesionar (va agafar un ganivet i es va fer talls a la mà i es va fer molta sang, i després ens va enviar una foto), de primeres vaig pensar que li havia fet la seva mare, però quan em va explicar que s'ho havia fet ella em vaig espantar molt, i lo fort va ser que ella s'ho prenia bé com si no hagués sigut res. Jo i una amiga estem molt preocupades, perquè si seguís així podria acabar molt malament. No sabem que fer, ens podries ajudar siuspla. Moltíssimes gràcies,

Anònima
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 11:29
Hola Gelcare!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs si que és un problema greu! La vostra amiga necessita suort i ajuda d'algun adult de confiança. És un comportament molt complicat i d'alt risc. Intenteu parlar amb ella perquè demani ajuda er solucionar el tema a casa, i llavors potser a partir d'aquí es pot anar fent conscient de lo arriscat que són els autolesions!

Dieu-li que esteu molt preocupades i que us la estimeu molt i que no voleu que es tracti aixi a ella amteixa, que cal aprendre a solucionar les coses de manera diferent! i existeix aquesta manera més positiva!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: