Logotip de Adolescents.cat

Any: 1996
Comarca: Baix Ebre
Data: 27/05/15 15:45
Pares
M'agradaria ser aninima!
Mireu... aquests dies ho estic passant fatal. Els meus pares i jo no ens entenem. Jo, intento fer les coses tant bé com puc però es veu que no es suficient. N'estic ben farta de les discussions. M'insulten i clar no puc més, tinc la sensació que estrallaré.
Ajuda! És urgent!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/06/2015 13:21
Hola bonica,

Moltes gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

La relació amb els pares no sempre és fàcil. A vegades es necessita una temporada de transició, per tal que tots tres us adapteu al teu creixement. Intenta parlar amb ells i negocieu els punts més conflictius. Exposa el teu punt de vista i deixa que ells exposin el seu. Sabem que és difícil, però és millor parlar-ne.

Podeu elaborar, si voleu, un full de compromís (on totes dues parts us comprometeu a fer algunes coses). Així quedarà per escrit i cadascú assumirà la seva part de responsabilitat.

Esperem haver-te ajudat una miqueta!
Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: