Logotip de Adolescents.cat
aac1321
aac1321
Any: 1999
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 26/05/15 19:11
són nervis?:)
Hola, ja fa força temps que estic molt angoixada, trista, tinc ganes de plorar, algun cop em marejo o tinc mals d'estomàm i això. ni jo mateixa sé que em passa. podria ser ansietat? N'he parlat amb una persona però no m'atreveixo a parlar-ho amb els meus pares perquè em fa por.
no se´que fer!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/06/2015 12:50
Hola bonica,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Nosaltres no podem saber exactament què et passa, millor parla'n amb els teus pares i explica'ls com et sents. Pensa en si hi ha alguna situació que t'angoixi, o si hi va haver un moment concret en què comencés totes aquestes sensacions. Segurament els teus pares t'ajudaran a buscar algun metge o psicòleg que t'ajudi a trobar una explicació a tots aquests símptomes que ens expliques. No tinguis por de demanar ajuda. És el més sensat quan estem malament.

Una abraçada!
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: