Logotip de Adolescents.cat
jotmbsocanònim
jotmbsocanònim
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 26/05/15 18:13
Enamorat de la típica puta
Sóc un noi de 14 anys i tinc un problema: estic enamorat d'una d'aquestes amigues de tota la vida, el problema és que en l'últim any vam perdre contactes i ella va canviar mol. Vamos que es va tornar una puta i quan vam retornar el contacte és quan em va començar a agradar. Em tira indirectes? Sí, tot el dia, però a mi i a quinze nois més i la veritat és que ja no ser que fer. He intentat tornar a perdre el contacte amb ella però m'és impossible perquè anem a la mateixa classe i m'agrada molt. Esclato de ràbia per dins quan s'abraça amb qualsevol tiu però no ho puc mostrar perquè té tot el dret del món. :(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/06/2015 13:12
Hola!

El títol de la teva consulta ens ha posat els pèls de punta, no podem faltar al respecte així a una persona. I ens sorgeix un dubte, realment vols estar amb una persona a la que insultes? La falta de respecte no és un bon ingredient per construir una relació de parella.

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: