Logotip de Adolescents.cat
Xiki
Xiki
Any: 2000
Comarca: Montsià
Data: 25/05/15 12:15
El coneixo, i la colla diu que hi ha "filling", que faig?
Hola:)
Estic un poc perduda últimament.
Fa poc vaig coneixer a un noi una nit de festa, i des de aquell dia que parlem i tot, ja sigui per missatges de text o quedem amb tota la colla d'amics, el mal es que des de el primer moment que ens vam coneixer que li vaig agafar molt d'apreci, i li e arribat a contar coses que ningú sap, i ell tambe.
Tota la gent de la colla diuen que podriem tindre alguna relació, per que segons ells tenim molt de "filing", pero cuan el veig amb persona em costa parlar amb ell i em quedo amb blanc.
Hi ha alguna cosa amb ell que m'atrau bastant i no se el que es:(, pero jo no crec que l'atragui jens ni mica.
No se que fer, em llanço o directament no faig res?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/06/2015 20:17
Hola Xiki,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Doncs si tens tants dubtes, per què no esperes unes setmanes per veure com evoluciona tot? Així tu també pots aprofitar per aclarir els teus sentiments i veure què sents exactament per ell.

Si al cap d'uns dies, tens clar que vols tenir una relació amb ell, potser hauràs de fer el primer pas. Algú l'ha de fer, no?

Una abraçada bonica!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: