Logotip de Adolescents.cat
marmicer
marmicer
Any: 2001
Comarca: Vall d'Albaida
Data: 23/05/15 17:54
Estudis...
De tota la vida m'agraden molt els animals i la física, ja tinc clar que vaig a fer el batxillerat científic, pero despres volia fer veterinaria pero no m'atreveixc a operar un animal i prefereixc fer alguna altra cosa relacionada amb animals.
Tb m'agradaria ser etòloga pero no se quins estudis hem fan falta.

Pregunta 1: Pots fer-me un llistat amb carreres relacionades amb els animals??

Pregunta2: Quins estudis necesite per ser etòloga?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2015 14:10
Hola marmicer,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

És fantàstic que tinguis clar quin és el teu objectiu! Segurament el teu tutor o en un punt d'informació jove et poden assessorar molt millor. De totes maneres, aquí et deixem un enllaç amb totes les carreres universitàries que s'oferten a Catalunya. Fes-hi una ullada i si alguna et crida l'atenció, comenta-ho amb el teu tutor, que segur que t'orientarà ;)



AppJava/real/llistarGrauPerBranca.do?partMenuId=15

Pel que fa a l'etologia, no hem trobat que existeixi cap carrera universitària, són sortides professionals des de les carreres de Biologia, Veterinària i Psicologia.

Esperem haver-te ajudat!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: