Logotip de Adolescents.cat
anonima21
anonima21
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 22/05/15 22:52
PROFE*.*
Hola mireu unes amigues i jo mirant bikinis per internet vam trobar al profe de català a una foto amb un banyador(la veritat es que esta boniiisim) pero ara no sabem si dir-li al profe que hem vist les fotos o callar-nos. Som 3 les que sabem lo del profe i jo dic que ens callem pero una altra diu que li diguem...què podem fer? ens callem o li diem? ajuda siusplau!!
gràcies:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/06/2015 18:21
Hola AlmaGG!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Doncs depèn de la confiança que tingueu amb aquest profe, no? Pensa que si la foto està en un web oficial de roba de bany, ell ja dóna per fet que qualsevol persona pot veure la foto, ja que està publicada i ell ha donat el permís perquè es publiqui.

Valoreu vosaltres que en traureu de dir-li que heu vist la foto.

Una abraçada bonica!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: