Logotip de Adolescents.cat
Dreamer //*//
Dreamer //*//
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 19/05/15 20:02
m'ajudeu?
Hola! Bueno doncs hi ha un nen d'un any més gran que jo m'agrada i jo també li agrado a ell i en coneixem desde fa ja uns dos mesos. El que passa és que ell és super tímid però d'aquelles persones que són super timides i quan em veu es posa nerviós i passa de mi perque no sap que dirme. que puc fer per intentar que aixo no passi? Ja ho he parlat amb ell però m'agradaria saber si puc fer algo perque es deixi anar una mica
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/06/2015 19:24
Hola Dreamer,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Si ja n'has parlat amb ell, fantàstic! Ara només és qüestió d'anar agafant confiança a poc a poc. Si parleu per whatsapp o per alguna altra via virtual, podeu "programar" una conversa. És a dir, deixar algun tema pendent (alguna anècdota) per explicar-vos-la al dia següent. Així ja sabeu què preguntar-vos i potser serà més fàcil trencar el gel ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: