Logotip de Adolescents.cat
paau9
paau9
Any: 1999
Comarca: Alt Camp
Data: 19/05/15 14:45
(19/05/15)EFN
hola adolescents! tinc un petit problema.
al insti de la meva millor amiga hi ha un noi molt guapo i simpatic. no el coneixo en persona pero en seguim a instagram i la meva amiga li ha parlat de mi i diu que soc molt mona i tot aixo i que l'agradaria coneixerme.
pero a ella (millor amiga) li agradava fa un any o aixi i van estar sortint. i clar jo li dic que parli amb ell de mi i parla. pero no se si a ella li segueix agradant. ella em diu que no i me la crec, pero clar no se com dir-li que vui quedar amb ell y amb ella (o amb mes gent) per coneixern's i aixo. i ella em pasara el seu num (aixo significa que no li agrada ni res pero te un carinyo amb ell) i no se com obrirli ni de que parlar. em podeu ajudar??
gracies:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/06/2015 17:21
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que et preocupi aquesta qüestió, ja que les relaciones d'amistat a vegades es poden espatllar per problemes amorosos.

Tu n'has parlat amb la teva amiga i ella ja s'ha posicionat dient-te que ja no li agrada, per tant, aquest tema ja està resolt! Si no n'estàs convençuda, pots demanar-li per últim cop, però només per assegurar-te'n.

Ara només toca conèixer-vos i veure com evoluciona aquesta atracció....

Molta sort!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: