Logotip de Adolescents.cat
dimitri99
dimitri99
Any: 2000
Comarca: Alt Urgell
Data: 18/05/15 21:52
Depilació
Fa una semana i mitja o dos que em vaig depilar amb cera, no es el primer cop que ho faig, em vaig depilar les cames i la zona del pectoral i del melic, el cas es que el que es la cuixa i el pectoral i el voltan del melic nomes i tinc que granets vermells, alguns mes petits i alguns mes grosos, la meva mare mi va fe posa una crema pero no marxen, hi ha algun truc per fer que marxin? tambe em precupan com uns grans d'agne que tinc alesquena i tampoc em marxen, ara per l'estiu no vui ana aixi per la pisina, platja etc... Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/06/2015 16:35
Hola Dimitri,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Pel que expliques aquests granets vermells poden ser deguts a la depilació. Segurament amb una mica d'hidratació (posar-te crema cada dia) t'aniran marxant. De totes maneres no som expertes en depilació ni en dermatologia, pel que t'aconsellem que visitis un centre d'estètica o un especialista, ja que t'assessoraran millor els teus dubtes ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: