Logotip de Adolescents.cat
4381
4381
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 16/05/15 00:30
LA EDAT DEL PAVO!!!!!
HOLA!!! tinc un problema... a vegades penso que estic una una cabra, començo a fer tonteries, a riure i a cridar!!! Les meves amigues diuen que es molt normal aixó que em passa, pero l'any passat aixo no em passava! fins i tot alguns cops la gent em mira malament o segurament deuen pensar que estic boiga. Fins ara no m'ha importat el que pensi de mi la gent,mai m'ha fet por demostrar realment com soc i m'agrada divertir-me, pero es que m'estic començant a preocupar... Ajuda siusplau!
Pd: Perdo per les faltes
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/06/2015 20:04
Hola bonica!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

El que expliques és una situació molt habitual durant l'adolescència. Tenim moltes ganes d'expressar com ens sentim (tant si ens sentim malament, com si estem eufòrics). No hi ha cap problema, però si veus que et comença a preocupar, potser hauràs de començar a controlar en quins llocs és adequat deixar-te anar i en quins millor que et suavitzis una mica, no creus?

Així que passa-t'ho bé i disfruta d'aquestes estones! (sempre que sigui adient)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: