Logotip de Adolescents.cat
pauli404
pauli404
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/05/15 13:56
M'agrada un noi i no se que fer
Hola.
Mira hem podries ajudar i dir-me que tinc que fer sis plau

Jo m'assego al costat del noi que m'agrada. Ell a vingut nou aquest any. Es molt simpatic, en clases sempre estem parlant i ell em conta toa la seva vida. M'agiro i sempre li veig que m'esta mirant i hem poso molt nerviosa.
També me donat conta de que tot el que dic ell sempre es riu i hem posa molt feliz. Quant estem parlant junts a classe e vist que tenim moltes coses en comú. Jo no penso dir-li que m'agrada, mai s'ho e dit a ningun noi, hem fa molta vergonya.
Per cert aquest dilluns ens canvien de lloc, hi jo soc molt timida, se que parlem a clase perque ens assegem junts, perque segur que quan ens canvin ja no parlarem mai mes. aixo hem posa molt trista.
Li tinc que dir que m'agrada o que.. esque no se...
Moltes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/06/2015 17:49
Hola Pauli,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Em sap greu arribar tard! Com ha anat des que us han canviat de lloc? Continueu parlant?

Jo no puc dir-te què has de fer, però sí que has de tenir present que el fet que us canviïn de lloc no ha de ser un impediment per continuar la vostra amistat. Continua parlant amb ell i veuràs com la relació no canviarà ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: