Logotip de Adolescents.cat
ajuda
ajuda
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/05/15 10:41
el meu novio me ha deixat
hola, tinc un problema, el cas es que el meu novio me ha deixat a principis d'aquest mes, el cual anàvem a fer 6 mesos junts.

me ha deixat molt malament, ploro cada mes, dormo 2 hores, estic molt trista i enfadada amb ell, i també que quan hem va dir que hem deixava hem va dir una mentida, i despres hem vaig enterar per altres persones que m'avia deixat per altres coses.
aquest nen, va a la meva classe i esque encara m'agrada moltíssim, igualment que estigui super enfadada amb ell, cada cop que el veig no puc evitar riure.

ajuda siusplau estic massa trista o es normal?? esque ell es el meu primer novio i clar, ell em va donar el primer petó, l'estimo moltíssim i el trobo molt a faltar.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/06/2015 17:52
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

És normal que estiguis trista! Quan una persona del nostre entorn talla la relació (ja sigui de parella o d'amistat), és natural que ens sentim malament i passem dies plorant i sentint ràbia. És un procés i cal que passi un temps per estar millor.

Centra't en tu i en fer coses que t'agradin. Ara és moment d'estar amb la teva família i els teus amics. Veuràs com, de mica en mica, t'aniràs sentint millor.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: