Logotip de Adolescents.cat
adolscent amb problemes
adolscent amb problemes
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 14/05/15 19:45
carta
carta pels adolescents, per a fer pensar...



m'agradaria saber com serà la meva vida, que em pasarà, que aconseguiré, amb quines persones em relacionaré...
Cosa dificil ja que nosé ni qui sóc ara, ni que me passe. Potser es que estic creixen, m'estic fen gran, començo a adonarme de com són les persones, començo a entendre com es la vida i el que has de fer per a sobreviure en ella, imposible oi? La vida es un camí ple de pedres que et faramn caure; hi han persones que necara estan allí; al terra, esperan a que vingui algú a aixecarles, altres s'han aixecat soles, han superat els seus problemes i han continuat pel camí de la vida; moltes sense saber cap a on anar, quin camí elegir...Sóc de les que s'han aixecat soles, sense que em vingués ningú ni a nimar ni a ajudar, he sapigut afrontar la realitat i seguir en davan amb el cap ven alt. Sempre sent jo la que ajude als altres, la que els aconselle i ajude, pero despres que? Ningú està en els teus mals moments, tothom desapareix de repen quan els necesites, pero que faig? Doncs seguir amb la meva vida, seguin donan amor i seguir ajudan als altres. Suposo que acabo de començar aquest camí; ja m'he caigut moltes vegades com per a saber valorar i apendre dels meus errors, ja m'han trencat el cor, he perdut a persones importants a la meva vida i moltes de les meves amistats s'estan anat del meu costat, estan desapareixen; i encara que això sembli molt se que em pasaran moltes coses mes i que em tornare a caure i caure fins al fi del meu camí, fins al fi de la meva vida...
Amb aquest escrit sol vull ajudar, seguir ajudan, aquesta es la misió a la meva vida, estar pels altres, m'agradaria que amb aquest escrit molts i moltes adolescents es plantegin la seva vida, si saben cap a on van i el que faran, si han ajudat i ajuden o si mes be s'aprofiten, penseu, que esteu fen amb la vostra vida? La viviu al màxim? Necesiteu que us aixequin o sabeu afrontar vosaltres sols les dificultats?

Penseu...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/06/2015 17:10
Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta carta!
Segurament moltes persones s'hi senten identificades!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: