Logotip de Adolescents.cat
pivoniii<3
pivoniii<3
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 14/05/15 19:37
Nois
Porto des de el setembre molt penjada per un noi de classe, però ne se que fer. Ell es dels típics tios que es lien amb totes.

Jo se que sem nota una mica però clar ell em fa coses com passar-me el braç per l'esquena, abraçar-me... llavors no se si sent algo per mi perquè això també ho fa amb totes...







Ajuda siusplau!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/06/2015 17:09
Hola pivoniii!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs amb el que ens expliques no podem saber què sent ell per tu. De fet, només ho sap ell. Per tant, ves observant com es mou i com actua amb tu i amb la resta de gent. Si es posa nerviós, si et mira, si et somriu, si intenta ser amable amb tu i fer-te riure.... Són petites senyals que et poden orientar, però de totes maneres, no ho sabràs segur fins que hi parlis, així que.... de moment estigues alerta!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: