Logotip de Adolescents.cat
persona 14
persona 14
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 14/05/15 00:42
Amics
Hola, he pensat molt en fer aquesta consulta i al final l'he fet.
Bé el cas es que des de fa poques setmanes que moltes de les meves amigues es comporten d'una forma estranya amb mi.
No fa molt temps que soc amiga seva (dos anys) i ara em deixen sola. Jo no se que he fet malament però cada cop em sento pitjor amb elles. Els ultims mesos m'han dit que era rara i tonta entre d'altres coses, també s'adrecen a mi com si fossin superiors, és normal?
I m'estic plantejant deixar de ser les seves amigues perquè durant aquests ultims dies he estat plorant perquè ja no puc més, cada cop estic pitjor i cada cop m'estan fent coses indirectament perquè me'n vagi.
No se que els hi passa però a mi em sabria molt greu deixar-les, perquè abans d'elles no tenia amigues per timidesa.
Que faig?
Que he fet malament?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2015 16:55
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Els amics han de ser una font de benestar. Ens hi hem de sentir a gust i acceptats. Si no t'hi sents còmode, potser n'haureu de parlar. Busca la persona del grup amb qui tinguis més confiança i explica-li com et sents. Llavors podràs veure si canvien d'actitud o no...

Si no canvien d'actitud, potser hauràs de prendre una decisió i buscar persones amb qui t'hi sentis més a gust, no creus?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: