Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 13/05/15 20:22
problemón!!!
hola, tinc 16 anys i aixó va passar al viatge de final de curs de l'any passat:
Des de 3r deso que estava pillada d'un nen de la meva classe, ell va ser qui em va ajudar a tornar a ser jo perquè fins a 3r d'eso tenia a la classe un nen que em feia bullyng. a 4t aquest meu amic anava a la meva classe i anavem sempre junts i erem molt amics peró per fi de curs... anavem els dos molt i molt borratxos i ens vam liar i vam estar a punt de fer-ho. despres del viatge vam estar parlant sobre aixó i vam acava quedant que u deixariem etar que no continuariem pas.
El problma es ara, ell a mitjans de curs va marxar de l'institut i tots els records d'aquella nit em van venir al cap peró el pitjor va ser ahir, vai anar al cinema amb les meves amigues i vam anar a veure Lo mejor de mi i em van tornar a venir tots els records.
No se que fer!!
estic pillada d'un amic meu i demà quedem per... el destí
sisplau contesta ràpid merci^_^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2015 16:33
Hola!

Em sap greu arribar tard! Com va anar? Us vau trobar?

Independentment de com anés la quedada, la vostra història d'amistat és molt bonica! És fantàstic tenir una persona al costat que ens ajuda a mostrar-nos tal qual som!! Això ens dóna seguretat i confiança.

Ja ens explicaràs com va anar!
Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: