Logotip de Adolescents.cat
Azeta
Azeta
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 12/05/15 19:47
PF
M'han assegut a classe amb un noi que em queia malament. Ara que ens coneixem mes ens portem molt be l'un amb l'altre. Ell es novio de una novia que es maquísima con persona. Aquesta nena la conec des dels 3 anys i era molt amiga meva fins que una noia va fer-se milloramiga d'ella. Van anar a la mateixa clase i eren súper Amigues pero un día l'altra ni la invitaba las aniversaris i ara casi ni es parlen Jo lo vaig dir que aquella neba era dolwnta pero ella no en creía, ara l'ha abandonat pero al tres Amigues i ella esta súper sola. Doncs avui el seu novio m'estava mirant els pits! I el pijor? Que no m'ha molestar! M'ha agradar! Soc subnormal deu meu, ni tan sola es maco! Ara no se con parlarli a ella 😥
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2015 12:07
Hola Azeta,

Moltes gràcies per la consulta. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

No pateixis, a vegades ens podem fixar en altres cossos perquè ens agraden, perquè ens atrauen o simplement per curiositat. Això no ens indica res. També et diré que a tots ens pot agradar que ens mirin, ja que ens sentim més valorats o més interessants.

Si tu no vols tenir cap relació més enllà de la de companys de classe, no hi ha d'haver cap problema. Sigues clara si creus que et cal i ja estarà ;)

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: