Logotip de Adolescents.cat
ale
ale
Any: 2000
Comarca: Alt Urgell
Data: 12/05/15 16:27
nous sentiments
Hola, aquesta pot ser una pregunta bastant repetida però no tots els casos son iguals i a mi no m'agrada parlar sobre aquestes coses, no m'agrada explicar els meus sentiments, sóc mes tancada, pero aquest cop es diferent mai abans he sentit el que ara sento i necessito ajuda.

Estic enamorada d'un noi que es 3 anys mes gran que jo i que va al mateix institut que jo però no m'hi he parlat mai amb ell i tampoc m'atreveixo a fer-ho, sòc una noia molt tímida i sensible que qualsevol petit detall m'afecta, les meves amigues em diuen que m'hi llançi, que faci alguna cosa, que el saludi ja que anem al mateix institut i no seria res raro fer-ho, però tinc por per la manera en que pot reaccionar però també tinc ganes de fer-ho perquè penso que no tinc res a perdre i al ser més gran penso que es mes madur i que no diria algo que pogués afectar-me, sempre hi ha un començament però no se com començar, que dir-li sense que es noti gaire la meva inseguretat (ell a vegades em mira i quan ho fa pel que a mi em sembla se li escapa el riure igual que a mi, i crec que dubte de que m'agrada, els seus amics a vegades han fet cosetes i no se que pensar) em podries dir com començar ? necessito de veritat la teva ajuda, amb ell es diferent i vui fer algo perquè després sé que m'arepentiré però com ja t'he dit no se com començar i em tiro enrere.


Moltes gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2015 12:38
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Els dubtes que tens tu són molt freqüents. És natural que tinguis pors i inseguretats, però com tu mateixa dius: no hi perds res!

Per iniciar algun tipus de relació pots començar saludant-lo, seguint-lo en alguna xarxa social, o buscant algun amic que tingueu en comú. Intenta provocar alguna conversa o buscar algun punt en comú. És molt difícil planejar-ho tot, per tant, jo et diria que comencessis fent petites accions a veure quins resultats tens... què et sembla?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: