Logotip de Adolescents.cat
anònim1234
anònim1234
Any: 1997
Comarca: Baix Llobregat
Data: 11/05/15 22:38
Ajuda urgent
Hola, resulta que vaig estar amb una noia durant un temps, ho vam deixar fa mesos, jo no li vaig donar molta importància perquè pensava que no estava enamora't d'ella. Llavors ara amb el temps m'he adonat de que la necessito però es massa tard ja que ella està amb un noi. M'agradaria saber que fer, o sigui, sé que ara mateix no puc fer gran cosa perquè ja està amb un noi però vull opinions sobre això i que he de fer jo, encara ens parlem la noia i jo, gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2015 16:59
Hola anònim!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Abans de fer res, et demanaré que dediquis uns dies a saber què sents per aquesta noia. Pot ser que encara n'estiguis enamorat, però també que tinguis ganes de recuperar-la i prou. Pensa què t'aporta aquesta noia? Què et fa sentir? Per què creus que n'estàs enamorat?

Llavors podràs decidir si fas algun pas cap a ella o no. Si creus que n'estàs enamorat de veritat, pots dir-li directament o esperar un temps a veure què passa amb aquesta parella. Serà ella qui decideixi què vol fer, no creus?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: