Logotip de Adolescents.cat
Andrea22
Andrea22
Any: 1996
Comarca: Baix Camp
Data: 11/05/15 19:45
Deixem de criticar el que ens preocupa
Bé, això no és ben bé una consulta sinó que m'agradaria que algú que pogués veure això penses el que vull dir. En la meva opinió crec que actualment se'ns jutja molt pels nostres estereotips. Amb això vull dir que siguis com siguis i tinguis el físic que tinguis acabaràs sent criticat. No m'agrada gens totes aquelles noies i nois que volen perdre pes i acaben patint trastorns alimentaris per causa de persones que els critiquen pels seus quilos de més, m'agradaria que algun dia es poguessin donar compte que això no té res a veure amb com és la persona realment i que s'acceptessin pel que són i que si volen canviar sigui per ells mateixos i pel seu esperit de superació, no per les critiques que reben. Això també m'agradaria que deixessin de dir que les noies primes no són sanes i mai les estimaran perquè els nois prefereixen les corbes, crec que per pujar l'autoestima a algunes persones en concret fan baixar-li a les altres. No us doneu compte? Una persona no val pel seu físic sinó pel seu interior. A més a més, m'agradaria parlar en nom de totes aquelles noies que mengen i no poden engreixar-se, elles, no són anorèxiques i tampoc són insanes. Són noies amb una construcció diferent de cos i això no les fa menys guapes que les noies amb un pes adequat ni que les noies amb quilos de més. Si una persona vol canviar que ho faci perquè ella vol i no es sent bé amb si mateixa, però que ho faci adequadament i recordant sempre que tots som persones i que ningú és igual, però que un bon cos o un mal cos no et farà més o menys bona persona.
Necessitava dir això i crec que podríem començar a valorar-nos més i no infravalorar-nos tant. El físic no ho és tot, la nostra personalitat és la que realment ens demostra com som. Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 18:46
Hola Andrea22!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Genial les teves paraules, Andrea! Ressalto aquesta idea: "que si volen canviar sigui per ells mateixos i pel seu esperit de superació, no per les critiques que reben".

Gràcies per la teva opinió!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: