Logotip de Adolescents.cat
bye bye bbs
bye bye bbs
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 11/05/15 18:40
PARAULOTES...
Per començar dir que m'encanta aquest consultori i dir que és la meva primera pregunta.

Llavors, és normal tenir 13 anys i no haver dit mai una paraulota?
És que avera, a mi per una banda m'agradaria dir-les pro... és que no està be... i a mes... no sé perquè pro soc molt de ficar-me propòsits i coses d'aquestes i soc mol fidel i sempre els respecto, un va ser que no diria paraulotes però és que la veritat és que estan al llenguatge natural i a vegades em va vergonya no dir-ne i em costa comunicar-me, perquè hi ha algunes paraulotes molt quotidianes i que són paraulotes.


PETOOOONS!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 18:43
Hola bye bye bbs!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no és que sigui normal o no, és la nostra manera de relacionar-nos. Si tu exresses la rabia d'una altra manera, docns endavant, segueix així. I si en algun moment et surt una paraulota tampoc és un error trascendental.

Disfruta!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: