Logotip de Adolescents.cat
1313_
1313_
Any: 2000
Comarca: Baix Ebre
Data: 11/05/15 17:12
Urgeeeent no se que fer!!
Hola, gracies per atendre a aquesta consulta.Des de fa quasi un any, m'agrada un noi de la meva edat.Parlem sovint i som bastant amics.El problema es que ell es molt sociable amb tothom i no se detectar si el que em fa a mi, tambe li fa a altres persones, com per exemple donar abraçades, o interessar-se molt per mi.Fa poc vaig explicar-li a una amiga de confiança, i ella li va dir a ell mig en broma que si jo li agradava,i ell va dir que no,que nomes erem bons amics.Pero jo noto que entre nosaltres hi ha alguna cosa(nose si son coses meves o de veritat hi ha alguna cosa),pero no m'atreveixo a preguntar-li,ja que a mes de desanimar-me amb la resposta, podría arruinar la nostra amistat. Algunes vegades li envio indirectes, pero la veritat esq nose si les agafara...tambe, depen del dia penso positivament, en que algun dia potser pugui passar alguna cosa...pero altres dies veig la realitat i em desanimo molt.Quan no estic amb ell el trobo molt a faltar i en canvi quan estic amb ell tinc vergonya a parlar-li per por a fer el ridicul.Fa uns dies he pensat en dir-li, pero a mi m'agradaria dir-li en persona i no per whatsapp o per facebook, ya que crec que les coses importants s'han de dir a la cara, pero em fa moltissima vergonya, i moltissima por per com pugui reaccionar. Per altra banda crec que es millor esperar, i qe d'aqui a uns mesos potser les coses canviin, pero cada dia dubto mes...siusplau digueu-me el que seria millor fer, si esperar,dir-li, seguint aparentant amistat...necessito l'opinio d'una altre persona i saber que farieu vosaltres.

Moltes grácies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 18:35
Hola 1313!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Entenc que et faci vergonya. Tots sentim vergonya en aquestes situacions. Ens hem d'arriscar , la por hi és perquè ens diguin que no, però ho hem d'acceptar. No sempre ens enamorem de persones recíproques.

Només has de tenir en compte això, que ell té dret a dir que si o que no, però tu tens el dret a expressar els teus sentiments. Arriscant-se un també aprèn!!!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: