Logotip de Adolescents.cat
UnAnònimMés
UnAnònimMés
Any: 2001
Comarca: Urgell
Data: 11/05/15 06:25
Estudis d'últim segon
Hola, sóc un noi de 14 anys i tinc un problema amb els deures: cada vegada que torno de l'Institut desconnecto i penso que tindré temps més tard de fer-los, i acabo sempre posant-me el despertador a les 5 del matí per a fer els deures. Necessito fer-hi alguna cosa ja que em noto més cansat i que les meves notes estan baixant, però no tinc la força de voluntat com per actuar.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 17:32
Hola UnAnònimMés!

Doncs potser és que la solució aquesta del temps no és bona. Potser podries , o mirar de posar-te el despertador a les 6'30 de la tarda, al cap de dues hores d'arribar de l'insti, o sinó, segueix així... potser la teva hora de fer deures és a les 5 del matí.

O pots fer proves, un dia els fas a les 7 de la tarda i l'altre a les 5 del matí...

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: