Logotip de Adolescents.cat
Ursula
Ursula
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 10/05/15 23:07
In love
Ajuda... Vaig estar amb un noi, i em vaig pillar massa... Vam viure moltíssimes coses junts, i finalment em va deixar per uns motius "tontos". L'altre dia ens vam veure i pf, feia temps que no ens veiem i jo pensava que no sentia res, pero no era així, em vaig adonar de que l'estimo moltíssim i fins i tot he decidit no parlar amb cap noi mes, per ell... A mi m'agradaria tornar amb ell com abans, i jo li vaig comentar però em va dir que volia pero que s'ho pensaria realment bé... Jo no sé que pensar ja, perquè pot ser m'estima o està jugant amb mi (consta que segons ell m'estima...), creus que em dira que si vol tornar? En el cas de que fos que si, creus que m'aniria bé o que faig? Estic molt confusa!!!! Ajuda!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 17:21
Hola Ursula!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs el que demanes és un misteri. Només ho sap ell....

Si us esforceu els dos i us apreneu a posar d'acord i a cuidar a l'altre. Tots dos, no només tu, pot anar bé. Una relació ha de ser fàcil, si han de posar ganes !! Tots dos han d'estar convençuts.

Ja veuràs què passa, no anticipis. Si ha de respondre que si, haureu d'esforçar-vos a superar el que va fallar, sobretot ell, i sinó, serà millor buscar algu convençut i amb ganes.

Endavant

ELi Aulet wwww.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: